NL FR
  • Gemakkelijk online reserveren
  • 24/7 bereikbaar
  • Meeste verhuurlocaties
  • Beste kwaliteit aanhangers

Over ons

Easytrailer® aanhangwagen verhuur

Easytrailer is een ervaren aanbieder op gebied van verhuur van aanhangwagens. In België hebben wij een  dekkend netwerk.

Wij bieden u een uitstekende dienstverlening door onze ruime ervaring op het gebied van verhuur. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar en kunt u gemakkelijk online of telefonisch reserveren. Ons assortiment aan aanhangers is divers waardoor wij ten allen tijden kunnen voorzien in alle mobiliteitsbehoeften. Tevens zijn onze aanhangers goed onderhouden waardoor u met een veilig gevoel op weg kunt.

Dus wilt u uw nieuwe bankstel vervoeren, zit u midden in een verbouwing of wilt u een auto vervoeren? Bij Easytrailer zijn we u graag van dienst!

Wij streven ernaar u de beste aanhangwagen aan te bieden die op een gemakkelijke manier te huren en te gebruiken is. Easytrailer® is marktleider in aanhangwagenverhuur. Door onze ruime ervaring hebben we de kwaliteit en het gebruiksgemak van de aanhangwagen geoptimaliseerd.
Op onze verhuurlocaties door heel België hanteren we zeer ruime openingstijden. Hierdoor kunt u een aanhangwagen huren wanneer u wilt. Daarbij ondersteunen wij u met een complete en betrouwbare klantenservice. Via onze website kunt u snel en gemakkelijk een aanhangwagen reserveren. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar.

Boedelbak®

De geschiedenis gaat terug tot begin jaren tachtig onder de naam Boedelbak BV in Nederland. Als distributiekanaal koos Boedelbak® destijds voor tankstations. Binnen enkele jaren werd Boedelbak® de eerste landelijke aanhangwagen verhuurder in Nederland.

Door partnerschappen met bekende tankstation merken; Shell, Texaco, Total, Esso, BP, Tamoil, Q8, is ruim 34 jaar later de in knalgeel en blauw uitgevoerde Boedelbak® aanhangwagen uitgegroeid tot een begrip. In Nederland zijn ruim 2000 aanhangwagens van Boedelbak® bij ruim 450 verhuurlocaties te huur.

Boedelbak® als het A-merk in aanhangwagenverhuur dankt zijn succes onder meer aan de degelijkheid van het materiaal en aan de grote aandacht voor service.

Easytrailer BV is een onderdeel van Boedelbak BV